Profil

Mit navn er Annette Nygaard. Jeg er uddannet ergoterapeut, psykoterapeut, coach og narrativ supervisor.​

​Mange målgrupper inden for socialområdet

Jeg har siden 2007 arbejdet som selvstændig ergoterapeut, coach, supervisor og underviser.

Jeg samarbejder med ledere og personale der arbejder inden for et bredt spekter af det sociale område som f.eks.

  • Mennesker med psykiske lidelser
  • Ældre mennesker
  • Mennesker med erhvervet hjerneskade
  • Socialt udsatte mennesker
  • Mennesker der har ADHD
  • Traumatiserede mennesker
  • Unge under uddannelse
  • Frivillige i den sociale sektor

Aktuelt har jeg særlig fokus på hvordan vi med udgangspunkt i naturen kan styrke kroppen, den mentale sundhed og oplevelsen af fællesskab (se mere under ergoterapi i naturen)

At få samarbejdet med borgeren omkring det at sætte sig mål, som han er motiveret for at arbejde med og som opleves relevante og meningsfulde for ham,- er det der giver mig energi!


Jeg er optaget af hvordan vi som professionelle kan anvende vores faglighed og relevante faglige metoder i samarbejdet med borgeren, så borgeren får den rette indsats på en måde hvor værdighed og ønsket om selvstændighed vægtes højt.

Socialt gruppearbejde er en gammel og anerkendt disciplin. I disse år har det fået ny næring, dels grundet behov for økonomisk nytænkning, men heldigvis også fordi det er meget meningsfuldt for de borgere der har de ressourcer,der skal til for at få glæde af et gruppetilbud.

Jeg underviser og træner medarbejdere, der vil arbejde med målrettet socialt gruppearbejde i det at være gruppeledere, så gruppeprocessen og gruppen bliver den enkeltes hjælper mod øget selvstændighed og deltagelse i meningsfulde fællesskaber.

Faglig baggrund

Efter endt uddannelse som ergoterapeut i 1983 arbejdede jeg på åben og lukket psykiatrisk afdeling i henholdsvis Odense og Middelfart, hvorefter jeg i 1987 blev ansat i Fyns Amts psykiatriafdeling som leder. Her var jeg med til at starte henholdsvis Udslusningsboligerne og Aktivitetshuset i Odense op, - bo- og aktivitetstilbud for mennesker med en sindslidelse.

Efter et lille visit på Ergoterapeutuddannelsen i Odense på et par år blev jeg i 1999 ansat som socialfaglig leder i Odense Kommune i Handicap og Psykiatriafdelingen, hvor jeg frem til 2004 var leder for en del af Distriktspsykiatrien og for tre støttecentre til borgere med en psykisk lidelse efter § 85 i SL.

Fra 2004 arbejdede jeg samme sted som visitator til psykiatriens dagtilbud og som psykiatrifaglig konsulent.

Jeg blev uddannet life- og businesscoach hos Sofia Manning 2005.

Jeg er uddannet narrativ supervisor fra DISPUK 2017.

Kontakt Annette Nygaard​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vil du gerne i kontakt med mig, så er du velkommen til at udfylde formularen her på siden, eller sende mig en e-mail på: netteny@gmail.com​.

​Du kan også ringe til mig på telefon: 28 55 16 29.

Jeg ser frem til at høre fra dig.

Annette Nygaard

Tlf: 28 55 16 29

E-mail: netteny@gmail.com

Annette Nygaard

Tlf: 28 55 16 29 - E-mail: netteny@gmail.com - CVR: 30942981​