Undervisning og faglig implementering

Tydelig faglighed - et godt afsæt for udvikling

Som underviser er jeg optaget af, hvordan undervisningen kan blive til læring, der kan være med til at kvalificere og udvikle den enkeltes arbejdsmetoder i praksis og til gavn for borgerne.

Det kræver at der er mulighed for dialog med deltagerne, så deres erfaringer og viden bringes i spil sammen med det nye stof der præsenteres.

Indlæring af nye tilgange og metoder kræver træning og øvelse over tid, før det giver mening og før man kan se om det virker. Her er der ofte brug for særlig opbakning fra både ledelse og kollegaer, hvis det skal lykkes.

Arbejdspladskurser tilrettelagt i et samarbejde mellem ledelse og medarbejdere kan være en rigtig god og effektfuld løsning,- når der er brug for tæt sammenhæng mellem teori og levet praksis.

Jeg brænder for det målrettede og strukturerede faglige arbejde. Tydelige mål holder fokus på den opgave, der skal løses, både for medarbejderen og for den borger, indsatsen er rettet imod.

Jeg underviser meget gerne omkring

  • Rehabilitering
  • Socialt gruppearbejde
  • Træning i gruppeledelse
  • Motivation
  • Mentalisering
  • Sætte sig mål (SMART)
  • Konflikthåndtering

Jeg har bred erfaring med undervisning, formidling af fagligt oplevede erfaringer og processtyring fra forskellige områder inden for det sociale område. 

For yderligere information, er du velkommen til at ringe eller skrive - jeg uddyber gerne.

Siden 2016 har jeg samarbejdet med Handicap og Psykiatriafdelingen i Viborg Kommune omkring undervisning og træning af medarbejdere i arbejdet med mål og delmål efter SMART-metoden. Omkring 350 medarbejdere har været igennem undervisningsforløbet og efterfølgende sparring på deres skriftlige praksis.

I forbindelse med den fortsatte implementering af målarbejdet har Viborg Kommune, i samarbejde med mig, udarbejdet en pjece: 

Sådan laver du mål efter SMART-metoden.

Pjecen ligger på Viborg Kommunes intranet og anvendes lokalt som guide i det daglige målarbejde. 


Lad dig inspirere, - måske kan guiden også anvendes hos dig.

Kontakt Annette Nygaard​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vil du gerne i kontakt med mig, så er du velkommen til at udfylde formularen her på siden, eller sende mig en e-mail på: netteny@gmail.com​.

​Du kan også ringe til mig på telefon: 28 55 16 29.

Jeg ser frem til at høre fra dig.

Annette Nygaard

Tlf: 28 55 16 29

E-mail: netteny@gmail.com

Annette Nygaard

Tlf: 28 55 16 29 - E-mail: netteny@gmail.com - CVR: 30942981​